آمادگی ایران برای توسعه همکاری‌ با نروژ

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۰۱۷۴ سایت-خوان

سفیر ایران در اسلو در دیدار با رئیس پارلمان نروژ با تشریح روند همکاری‌های فیمابین، آمادگی کشورمان برای توسعه روابط دوجانبه با نروژ به ویژه در زمینه تقویت همکاری‌های پارلمانی را ابراز داشت.

به گزارش فارس، محمدحسن حبیب‌اله‌زاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلو با اولمیک تومسن رئیس پارلمان نروژ پیرامون روابط دوجانبه و مناسبات پارلمانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

حبیب‌اله‌زاده با تشریح روند همکاری‌های فیمابین، آمادگی کشورمان برای توسعه روابط دوجانبه با نروژ به ویژه در زمینه تقویت همکاری‌های پارلمانی را ابراز داشت.

رئیس پارلمان نروژ نیز ضمن تشکر از دعوت برای سفر به ایران از گسترش همکاری‌ها دو کشور در زمینه سیاسی و اقتصادی حمایت و تاکید کرد: برقراری ارتباط بین ملت‌ها موجب تحکیم روابط دوجانبه می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و مردمی فیمابین ایران و نروژ، از تقویت مناسبات مجالس قانون‌گذاری دو کشور استقبال کرد.

تومسن با تاکید بر نقش مهم ایران در منطقه خاورمیانه، بر ضرورت گفت‌وگو و تبادل نظر برای حل و فصل مشکلات منطقه‌ای تاکید کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن