تولید بیش از۴۲میلیون تن محصول پتروشیمی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۶۹۲۹۰ سایت-خوان

مجموع کل تولید محصولات پتروشیمی از ابتدای امسال تا پایان دی ماه به بیش از ۴۲ میلیون تن رسید و در دیماه افزون بر ۱.۶ میلیون تن صادر شد .

به گزارش ایرنا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، این صنعت در دی ماه امسال بیش از چهار میلیون و پنجاه هزار تن تولید داشت که از این میزان، یک میلیون و ۶۸۰.۴ هزار تن به ارزش بیش از ۸۹۹ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد.
مجموع تولید این صنعت تا پایان دی ماه، سهم ۲۰ مجتمع پتروشیمی در منطقه ماهشهر بیش از ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزارتن، ۱۴ مجتمع پتروشیمی در منطقه عسلویه ۱۸ میلیون و ۸۴۱ هزار تن و سهم ۱۹ مجتمع پتروشیمی در سایر مناطق کشور هشت میلیون و ۱۶۵ هزار تن بود .
به گزارش ایرنا، ظرفیت کنونی محصولات پتروشیمی ایران به حدود ۶۳ میلیون تن رسیده که تا پایان برنامه ششم توسعه به بیش از ۱۲۰ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
برای رسیدن به هدف فوق مزبور باید ۵۰ تا ۷۰ میلیارد دلار در صنعت پتروشیمی کشور سرمایه گذاری شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن