برنامه زنگنه برای تولیدات پالایشگاهی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۶۸۷۳۱ سایت-خوان

وزیر نفت گفت: برنامه ما این است که تولیدات پالایشگاهی کشور را از ۱.۷ به ۳ میلیون بشکه در روز برسانیم و گرایش ما نیز به سمت صادرات خواهد بود.

به گزارش تسنیم، بیژن نامدار زنگنه در مراسم افتتاحیه فاز دو پالایشگاه آبادان اظهار داشت: از روز اول که وارد وزارت نفت شدم علاقه داشتم کاری برای آبادان انجام دهم.

وزیر نفت با بیان اینکه پالایشگاه آبادان نیاز به نوسازی داشت، عنوان کرد: این طرح پیشتر آغاز شده بود و ما به‌دنبال فاینانس بودیم. آبادان نماد علمی شدن صنعت نفت و عامل نوین شدن صنعت در ایران بوده است.

زنگنه اعلام کرد: پالایشگاه آبادان نخستین پالایشگاه کشور بوده و قبل از آن صنعتی در این ابعاد در کشور نداشتیم. تکنولوژی برخی قسمت‌های این پالایشگاه مربوط به دوران قبل از اختراع جوش و استفاده از پیچ و مهره بوده و در برخی از اتصالات آن از پرچ استفاده شده است، به همین دلیل گفتیم که یک موزه در آن ایجاد شود.

وزیر نفت بیان کرد: آبادان نخستین پمپ بنزین و آموزشکده صنعتی کشور را داشته و جزئی از تاریخ صنعتی جهان محسوب می‌شود. آبادان شهری است که زمینه اشتغال را دارد و پالایشگاه آبادان می‌تواند از زیاده‌ده به سودده تبدیل شود.

وی با بیان اینکه بخشی از این پالایشگاه بالای ۴۰ سال عمر دارد، عنوان کرد: این پالایشگاه با اتکا به منابع خودش و بدون کمک‌های دولتی این پروژه را پیش می‌برد. برنامه ما این است که تولیدات پالایشگاهی کشور را از ۱.۷ به ۳ میلیون بشکه در روز برسانیم و گرایش ما نیز به سمت صادرات خواهد بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن