پیش بینی کولاک درمناطق کوهستانی گلستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۶۶۸۵۴ سایت-خوان

ورود سامانه جدید سرد و بارشی به گلستان از شامگاه سه شنبه تاکنون علاوه بر بارش برف، باران و کاهش دما، مشکلاتی مانند تاخیر در پروازها، اختلال در تردد در جاده های کوهستانی، قطع گاز جایگاه های سی ان جی و ادارات را به همراه داشته است.  

به گزارش ایرنا و براساس اعلام هواشناسی گلستان این سامانه سرد و ناپایدار تا اواخر وقت فردا (جمعه) به فعالیت خود ادامه می دهد و کاهش بیشتر دما در این مدت پیش بینی می شود.
هواشناسی همچنین اعلام کرد که دمای هوای گلستان از زمان ورود این سامانه به استان بین ۶ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش یافته است.
مدیرکل هواشناسی گلستان ظهر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تا غروب فردا بارش متناوب برف در نواحی کوهستانی و سردسیر همچنان ادامه خواهد داشت.
نوربخش داداشی اضافه کرد: در این مدت محورهای کوهستانی خوش ییلاق و توسکستان (آزادشهر- شاهرود و گرگان - شاهرود) به سبب وزش باد شدید و بارش برف شاهد کولاک و مه خواهد بود.
وی افزود: طبق پیش بینی ها تا اواخر وقت جمعه بر تراکم برف در محورهای کوهستانی افزوده می شود و به همین دلیل لغزندگی جاده ها و اختلال در تردد خودروها دور از انتظار نیست.
به گزارش ایرنا بارش برف و باران همراه با وزش باد همچنین باعث لغزندگی باند فرودگاه گرگان و تاخیر در پروازهای امروز پنجشنبه این فرودگاه شده است.
بر اساس اعلام فروگاه بین المللی گرگان این شرایط هوایی موجب شده که پروازهای مسیر گرگان به زاهدان و بالعکس و پرواز های گرگان به تهران تا اطلاع ثانوی تاخیر داشته باشد.
همچنین به دلیل بارش برف و کاهش دید در فرودگاه مهرآباد پرواز ساعت ۶ و ۴۰۰ دقیقه صبح از تهران به مقصد گرگان ساعت یازده و ۵۰ دقیقه امروز انجام شد.
از سوی دیگر ادامه سرمای هوا و ضرورت تامین گاز بخش خانگی و کاهش فشار گاز باعث شده که از صبح امروز پنجشنبه گاز بخش ادارات گلستان تا روز شنبه قطع باشد.
سید جواد موسوی سخنگوی شرکت گاز گلستان در این مورد به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به پیش بینی ادامه سرما در استان و به منظور تامین گاز مشترکان بخش خانگی؛ گاز ادارات گلستان تا روز شنبه هفته آینده قطع است و ادارات فعال دراین مدت از سوخت جایگزین استفاده کنند.
همچنین قطع گاز جایگاه های سی ان جی از دیگر نشانه های تداوم هوای سرد روزهای اخیر درگلستان است.
لزوم پایداری گاز مشترکان خانگی دلیل اصلی اتخاذ این تصمیم ها بوده که روز گذشته توسط صادقلو استاندار گلستان نیز در نشست خبری با رسانه ها اعلام شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن