توپ دیدار ماشینسازی و استقلال از کجا تامین شد؟
ناظر دیدار استقلال و ماشینسازی با قبول کوتاهیشان در نبود توپ رنگی در این دیدار گفت: توپ این بازی با پیگیریهای هیات فوتبال شهر تبریز از باشگاه گسترش فولاد تامین شد.
به گزارش ایسنا، شمس ناظر دیدار استقلال و ماشینسازی با بیان اینکه تصمیم به برگزاری این دیدار به عهده آنها نبوده و سازمان لیگ اعلام کرده بود که این دیدار باید برگزار شود گفت: قبل از بازی داور زمین بازی را مشاهده کرد و فقط به خطهای زمین ایراد گرفت که هیات فوتبال با تلاش خود توانست این خط ها را مشخص کند.
او با بیان اینکه نبودن توپ رنگی در این دیدار به خاطر کوتاهیشان بوده اظهار کرد: زمانی که با این مشکل مواجه شدیم هیات فوتبال با پیگیریهایی که کرد توانست توپ رنگی را از باشگاه گسترش فولاد بگیرد. پیشبینیهای هواشناسی اعلام کرده بود برف قرار است از امشب شروع شود که ما را غافلگیر کرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.