منصوریان:تاکتیک تیمی در بازی ما موج می‌زد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۶۶۴۹۴ سایت-خوان

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: تاکتیک تیمی در بازی ما برابر ماشین‌سازی موج می‌زد.

به گزارش میزان، علیرضا منصوریان در پایان دیدار ماشین‌سازی و استقلال که با پیروزی ۳ بر صفر تیمش همراه بود در نشست خبری گفت: به تیم‌مان یک خسته نباشید می‌گویم و از مجموعه تیم تشکر می‌کنم. تاکتیک تیمی ما در بازی موج می‌زد. در یک روز سخت و سرد توانستیم سه امتیاز را بگیریم.


وی افزود: اگر بازیکنان جوان ما خوب بازی می‌کنند، به این دلیل است که بزرگ‌ترها راه را برای آنها باز کرده‌اند. تشکر می‌کنم از مسئولان باشگاه که صبر کردند تا به این روزها برسیم. همچنین باید بگویم بازی سختی داشتیم و گفته بودم ماشین‌سازی تیم خوبی است. ما خوب بازی را مدیریت کردیم تا به خواسته‌های‌مان برسیم. می‌دانستیم با توجه به شرایط‌مان کار سختی مقابل ماشین‌سازی خواهیم داشت و با تمام قوا حاضر شدیم که برنده باشیم. با تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه تیم خوبی تشکیل داده‌ایم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: بهتر بود این بازی کمی زودتر و حدود ۱۴ یا ۱۴:۳۰ برگزار می‌شد، چون از همان موقع تا آغاز بازی ما برف نمی‌آمد. برای تعیین زمان بازی‌ها باید شرایط شهرها را هم در نظر گرفت. برای تیم ماشین‌سازی هم آرزوی موفقیت می‌کنم که از شهر تبریز که قطب فوتبال ایران است، تیم خوبی دارد. امیدوارم آنها با کادرفنی و بازیکنان خوبی که دارند در لیگ بمانند. امیدوارم اتفاق خاصی برای این تیم رخ ندهد تا ماشین سازی در لیگ بماند.

منصوریان در خصوص اینکه هوای تبریز بسیار سرد بود و در این شرایط تیم‌ها چگونه بازی کردند، گفت: هوا به قدری سرد بود که فکر می‌کنم در اواسط بازی دمای هوا به منفی ۹ درجه هم می‌رسید.

وی با اشاره به دیدار تیمش مقابل السد و پس از آن برگزاری دربی پایتخت، گفت: قبل از اینکه بخواهم در خصوص هر مسئله‌ای صحبت کنم، فکر می‌کنم باید بگویم ما بازی سختی هفته آینده با السد خواهیم داشت و باید حافظ منافع کشورمان باشیم. باید رنگ آبی پرچم ما پشت پرچم سه رنگ ایران قرار بگیرد. ما شرایط سختی در این چند وقت داشتیم و سه بازیکن آماده خود را نتوانستیم در نقل‌وانتقالات در اختیار بگیریم و از بازیکنان جدید خود استفاده کنیم. با این حال خوشحالم که بازیکنان جوانم خیلی خوب بازی می‌کنند. البته نمی‌توانستیم چشم‌مان را روی بازیکنان جدیدمان هم ببندیم. ما با برنامه روزبه چشمی را از لیست حذف کردیم و برنامه داشتیم او در نیم‌فصل دوم به لیست‌مان اضافه شود. امروز هم او باید به ما کمک می‌کرد.

سرمربی استقلال با اشاره به ناراحتی هواداران از ممنوعیت این تیم در نقل و انتقالات، اظهار داشت: هواداران هم بدانند اگر ناراحتی آنها هزار باشد، ناراحتی ما ۱۰ هزار است. امیدمان این است که فیفا به یاری خدا عدله ما و کمیته انضباطی‌مان را بپذیرد تا محرومیت ما از جذب بازیکن تعلیق شود. ما مسیر سختی در پیش داریم. باید ۱۹ بهمن با تیم ژاوی بازی کنیم که نیاز به تعریف ما ندارد. امیدوارم شرایط پیش بیاید که از بازیکنان جدید استفاده کنیم، در غیر این صورت بازیکنان جوان ما باید نماینده ملت ما باشند و به خوبی در این بازی ظاهر شوند. پیش‌تر از اینکه به بازی با پرسپولیس فکر کنیم، به بازی آسیایی‌مان فکر می‌کنیم تا موفق باشیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن