تشکیل کمیته حقیقت‌ یاب پلاسکو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۶۵۷۲۹ سایت-خوان

سخنگوی فراکسیون اصلاح‌طلبان شورای شهر تهران از حد به نصاب رسیدن امضا برای دو فوریت تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پلاسکو خبر داد.

محمدمهدی تندگویان در گفت‌وگو با ایسنا در حاشیه جلسه سیصد و بیست‌ و پنجم شورای شهر تهران که در حال برگزاری است، گفت: دو فوریت طرح تشکیل کمیته حقیقت‌یاب ویژه پلاسکو که در روز یکشنبه مطرح شد، توانست ۱۴ امضای اعضای شورای شهر تهران را به دست آورد.

سخنگوی فراکسیون اصلاح‌طلبان شورای شهر تهران با بیان اینکه مجتبی شاکری یکی از امضاء کنندگان این طرح بود اما در ذیل امضای خود عنوان کرد که تنها با قید یک فوریت موافق است، گفت: فاطمه دانشور و علی صابری صبح امروز دو فوریت طرح تشکیل کمیته حقیقت یاب را امضاء کردند و با احتساب این دو امضا تعداد امضاها به عدد ۱۶ می‌رسد و می‌توان این طرح را با قید دو فوریت مورد بررسی قرار داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن