عارف به تماشای بازی نابینایان نشست

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۶۵۳۹۸ سایت-خوان

محمدرضا عارف و چندتن از اعضای فراکسیون امید برای تماشای نمایش «فصل بهارنارنج» با حضور بازیگران نابینا به سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان رفتند.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید و چند نفر از اعضای این فراکسیون از جمله حجت‌الاسلام احمد مازنی با حضور در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان، به تماشای نمایش «فصل بهارنارنج» نشستند.

«فصل بهار نارنج» به کارگردانی غلامرضا عربی و با حضور بازیگران نابینا از جمله نمایش‌هایی است که به عنوان مهمان در سی‌و‌پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور داشتند.

این نمایش امروز دوشنبه ۱۱ بهمن در دو نوبت ۱۶ و ۱۸ در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان روی صحنه رفت.

محمدرضا عارف همچنین در پایان این نمایش با اهدای لوح تقدیر از بازیگران نابینای «فصل بهار نارنج» تشکر کرد.

سی‌و‌پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از اول بهمن به دبیری سعید اسدی آغاز شد و اختتامیه آن فردا سه‌شنبه ۱۲ بهمن از ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن