حزب حاکم کره جنوبی تغییر نام می‌دهد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۶۲۱۹۵ سایت-خوان

حزب حاکم کره جنوبی امروز (دوشنبه) اعلام کرده که قصد دارد تا برای دومین بار در پنج سال گذشته نام خود را تغییر دهد چون به دنبال مبرا کردن خود از رسوایی فساد سیاسی در کشور و دولت رییس جمهوری استیضاح شده کره جنوبی است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، "این میونگ-جین"، رهبری این حزب گفت: ما امروز نظرات مردمی را جمع آوری می‌کنیم و نام حزب را به زودی تغییر می‌دهیم.

حزب "سائه‌نوری" یا "مرز جدید" در سال ۱۹۹۷ و با اعضای جدا شده از چند حزب راست میانه تشکیل شد و تا ۲۰۱۲ حزب "گرند نشنال" نام داشت.

پارک گئون های، رییس جمهوری استیضاح شده کره جنوبی در تلاش برای ایجاد اصلاحات و به دست آوردن آرا پیش از انتخابات پارلمانی ۲۰۱۲ نام حزب را تغییر داد.

رسوایی سیاسی دولت پارک گئون های و دست داشتن یکی از دوستان قدیمی وی به نام چوی سون-سیل در این رسوایی باعث شد تا این حزب محبوبیت خود را در میان مردم کره جنوبی از دست بدهد و ماه گذشته میلادی توسط پارلمان کره جنوبی استیضاح شود.

دادگاه عالی این کشور آسیایی در حال حضار باید تصمیم بگیرد که آیا این استیضاح قانونی است یا خیر و اگر چنین باشد انتخابات جدیدی باید ظرف ۶۰ روز برگزار شود.

حزب حاکم کره جنوبی گفته‌ که اکثریت اعضای حزب از تغییر نام حمایت می‌کنند و آن را تنها راه به سوی فعالیت و زندگی مجدد حزب دانسته‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن