مصدومان حادثه پلاسکو به ۱۸۷ نفر رسید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۶۱۹۷۷ سایت-خوان

مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران گفت: شمار مصدومان آتش سوزی و تخریب ساختمان پلاسکو به ۱۸۷ نفر رسید.  

حسن عباسی شامگاه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تا ساعت ۲۰ یکشنبه شب شمار مصدومان به ۱۸۷ نفر رسید که ۱۴۳ مصدوم در محل توسط تکنسین های اورژانس مداوا شدند.
وی بیان کرد: در این چهار روز ۴۴ مصدوم در بیمارستانهای شهر تهران بستری شدند که ۴۰ نفر از آنها ترخیص شدند و در حال حاضر تنها ۳ مصدوم آتش نشان در مراکز درمانی بستری هستند.
وی افزود:بهنام میرزاخانی ازمصدومان آتش نشان روز جمعه گذشته به علت شدت سوختگی دربیمارستان شهید مطهری به شهادت رسید.
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران گفت: فخر الدین گودرزی در بیمارستان پارس، محمد فاتحی در بیمارستان بانک ملی و سامان سرخوری در بیمارستان بهارلو از مصدومان آتش نشان بستری هستند.
وی یادآور شد: عملیات آوار برداری در محل حادثه به سرعت در حال انجام است و تکنسین های اورژانس به همراه تیم های روانپزشک در محل حادثه آماده هر گونه خدمات امدادی و درمانی هستند.
به گزارش ایرنا، ساختمان پلاسکو واقع در خیابان جمهوری تقاطع خیابان فردوسی حدود ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه(۳۰ دی) دچار حریق شد و حدود ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه ساختمان به طور کامل فروریخت و تعدادی از آتش نشانان که در حال اطفای حریق بودند، زیر آوار گرفتار شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن