ترامپ: به توییت کردن ادامه خواهم داد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۹۸۷۴ سایت-خوان

دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در مصاحبه‌ای وعده داد که همچنان در دوران ریاست جمهوری خود به ارسال پست‌هایش در شبکه توییتر ادامه خواهد داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس نیوز اظهار کرد که قصد دارد همچنان به ارسال نظراتش در قالب پست‌های ۱۴۰ کاراکتری توییتر که شهرت زیادی در میان دنبال کنندگانش در این شبکه اجتماعی پیدا کرده در ضمن ریاست جمهوری ادامه دهد.

رئیس جمهور منتخب آمریکا در این مصاحبه که امروز (چهارشنبه) پخش شد گفت: من حقیقتا توییت فرستادن را دوست ندارم و کارهای دیگری هست که می‌توانم انجام دهم.

با این حال ترامپ گفت: من به این دلیل به این شبکه اجتماعی روی می‌آورم زیرا با یک سری رسانه و مطبوعات متقلب و دروغگو مواجه هستم و این تنها راهی هست که می‌توانم از طریق آن تعامل داشته باشم.

همچنین دونالد ترامپ در این مصاحبه خاطرنشان کرد که اتاق کنفرانس خبری کاخ سفید را به خارج از این محل منتقل نخواهد کرد، اما از این پس انتخاب خواهد کرد کدام یک از نمایندگان رسانه‌ها وارد این اتاق شوند. پیشتر گزارش شده بود که تیم ترامپ در حال بررسی انتقال اتاق مطبوعات و کنفرانس خبری کاخ سفید به یک ساختمان دیگر زیر مجموعه کاخ سفید است.

با این حال ترامپ در مصاحبه‌اش گفت: بعد از مطرح شدن این موضوع بسیاری از مطبوعات عصبانی شدند پسمن گفتم که آن را جابجا نمی‌کنیم اما از این به بعد برخی از اصحاب رسانه نخواهند توانست به این اتاق راه پیدا کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن