راه های توقف جنگ در یمن

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۹۸۲۱ سایت-خوان

فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن ساعاتی پیش از ورود به صنعا تاکید کرد که تعیین طرحی امنیتی و تشکیل دولت، ضامن توقف جنگ در این کشور هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، اسماعیل ولد شیخ احمد، فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن برای ارائه طرح صلح خود به جنبش مردمی انصارالله و حزب علی عبدالله صالح (رئیس جمهور پیشین یمن) به این کشور رفته است.

ولد شیخ که برای سفر به صنعا وارد شهر عدن شده تاکید کرد: دستیابی به توافق صلح از طریق یک طرح امنیتی و تشکیل دولتی فراگیر با حضور همه گروه‌ها تنها راه برای توقف جنگ در یمن است.

فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن افزود: پس از بررسی مسایل اصلی توافقنامه صلح با عبد ربه منصور هادی (رئیس جمهور مستعفی یمن) از وی خواستم فورا پبشنهادات مرا برای سازش مورد بررسی قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه حل بحران یمن با توقف درگیری‌ها و سپس تشکیل یک دولت ملی و متحد ممکن می‌شود، بر لزوم پایبندی همه طرف‌ها به توافق آتش‌بس و توقف درگیری‌ها و نیز اتخاذ تدابیری فوری برای مقابله با وخامت شرایط اقتصادی تاکید کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن