لوازم آرایشی داخل کارتن‌های خالی!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۸۲۱۲ سایت-خوان

  گمرک ایران از کشف و ضبظ یک کانتینر لوازم آرایشی قاچاق ترانزیت توسط ماموران گمرک خبر داد.

به گزارش ایسنا، گفته می‌شود که یک شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی اقدام به اظهار ترانزیت داخلی یک کانتینر کالا با عنوان کارتن خالی در یکی از گمرکات ورودی به مقصد یکی از گمرکات داخلی کرده است که ماموران گمرک با رصد این محموله از اتاق مانیتورینگ دفتر نظارت بر ترانزیت مستقر در ستاد مرکزی گمرک ایران به مغایرت اطلاعات ورودی مشکوک می‌شوند.

به این ترتیب، ماموران مربوطه، مراتب را جهت بررسی و فک پلمپ کشور مبدا و ارزیابی دقیق کالا به گمرک مبدا اعلام کردند.

با بررسی محموله، پس از ارزیابی کامل توسط گمرک مبدا، مشخص شد که قسمت جلو در ورودی کانتینر به طرز ماهرانه‌ای با کارتن خالی پوشانده شده است، اما در ردیف‌های انتهایی، کارتن‌های حاوی لوازم آرایشی جاسازی شده است.

با توجه به رویه ترانزیت و به استناد ماده ۶۱ قانون امور گمرکی و اظهار خلاف واقع توام با اسناد خلاف، این کالا مشمول قاچاق شده و پرونده قاچاق تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن