واکنش سروش رفیعی به شکایت فولاد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۷۷۷۹ سایت-خوان

هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید من اکنون بازیکن پرسپولیس هستم و در حال لذت بردن از پیروزی امروز هستم.

به گزارش ایسنا، سروش رفیعی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی تیمش برابر سایپا گفت: بازی خوبی بود. این پیروزی را تقدیم به هواداران می‌کنیم و مبارک آنان باشد. تیم‌هایی که به آزادی می‌آیند چینش دفاعی خود را فشرده تر می‌کنند و این دردسرساز است. با اینکه ۱۰ نفره شدیم، موقعیت‌های خوبی داشتیم اما مهم پیروزی بود که توانستیم آن‌ را کسب کنیم.

رفیعی درباره تشویق او توسط هواداران پرسپولیس نیز گفت: خدا را شکر که توانستیم دل هواداران را شاد کنیم. باز هم از آن‌ها تشکر ویژه‌ای می کنم. آن‌ها قبل از زمانی که به پرسپولیس بپیوندم به من لطف داشتند و امروز هم لطفشان را دوباره به من نشان دادند. امیدوارم با عملکردم بتوانم ثابت کنم که لیاقت این لطف را دارم.

هافبک پرسپولیس درباره داوری نیز گفت: وظیفه من بازی کردن است و چیزی که سرمربی از من بخواهد را در زمین انجام می‌دهم و درباره داوری صحبت نمی‌کنم.

وی درباره شکایت باشگاه فولاد نیز گفت: من بازیکن پرسپولیس هستم و امروز هم برای این تیم بازی کردم و الان هم در حال لذت بردن از این پیروزی هستم.

رفیعی درباره بازی هفته بعد این تیم برابر فولاد خوزستان و حضور در اهواز نیز گفت: هر بازی برای ما شرایط خاص خودش را دارد اما ما پرسپولیسیم و برای پیروزی به میدان می رویم. برای من نیز فرقی ندارد و اگر کادر فنی صلاحدید که من در ترکیب باشم، سعی می‌کنم وظیفه‌ام را به نحو احسن انجام دهم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن