دستگیری قاتل پس از ۸ سال زندگی مخفیانه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۷۴۷۵ سایت-خوان

متهم که با تغییر نام، نام خانوادگی و نام پدر خود با هویتی جدید در شرکتی مشغول به کار شده بود، شب گذشته پس از دریافت نیابت قضایی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد. متهم در بازجویی اولیه به قتل اعتراف کرد.

به گزارش میزان، فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: فردی که ۸سال قبل با شلیک اسلحه شهروند گناوه ای را به قتل رسانده بود، در ساوه شناسایی و دستگیر شد.

سردار حیدر عباس زاده گفت: فردی به هویت «م، ح»در سال ۸۷ با اسلحه کلاشینکف پس از قتل عمد یکی از اهالی گناوه به خاطر اختلافات قبلی،متواری شد.

وی ادامه داد: با توجه به تاکید بر کشف جرایم خشن سنوات گذشته، تیم ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی استان و شهرستان گناوه پس از سه ماه اقدام اطلاعاتی و پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه قاتل فراری در شهرستان «ساوه» استان مرکزی شدند.

به گفته سردار عباس زاده متهم که با تغییر نام، نام خانوادگی و نام پدر خود با هویتی جدید در شرکتی مشغول به کار شده بود، شب گذشته پس از دریافت نیابت قضایی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد. متهم در بازجویی اولیه به قتل اعتراف کرد.

رئیس پلیس استان بوشهر گفت: قاتل جوان برای تحقیقات بیشتر به بوشهر منتقل شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن