امتحانات نهایی دانش آموزان لغو نمی شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۶۰۱۲ سایت-خوان

رئیس مرکز سنجش و پذیرش وزارت آموزش و پرورش گفت:امتحانات نهایی دانش آموزان لغو نمی شود و برگزاری آن تا ۲۵ دی ماه ادامه دارد.

عمادی رئیس مرکز سنجش و پذیرش وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با میزان در خصوص برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان در روزهای اخیر اظهار داشت:امروز دوشنبه ۲۰ دی ماه امتحانات نهایی همه دانش آموزان به ویژه در منطقه یک برگزارمی شود و حوزه های امتحانات نهایی در همه مقاطع دایر است.

وی افزود:فردا سه شنبه ۲۱ دی ماه هیچ امتحان نهایی برگزار نخواهد شد و از قبل هم برنامه ریزی برای برگزاری امتحان در این روز نداشتیم.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش وزارت آموزش و پرورش گفت:حوزه های امتحانات نهایی در روز چهارشنبه ۲۲ دی ماه دایر است.

عمادی در ادامه با بیان اینکه امتحانات نهایی دانش آموزان لغو نمی شود بیان داشت: تا به امروز امتحانات به خوبی برگزار شده و تا ۲۵ دی ماه هم ادامه دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن