مصرف برق کشور چقدر افزایش یافت؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۵۵۷۵ سایت-خوان

 اوج مصرف برق در روز شنبه برابربا ۳۳ هزار ۹۹۸ مگاوات بوده که در مقایسه با روز جمعه ۳ هزار و ۱۴۷ مگاوات افزایش داشته است.

به گزارش خبرآنلاین؛ براساس آمارها اوج شبانه مصرف برق دیروز (شنبه) با ثبت عدد ۳۳ هزار و ۹۹۸ مگاوات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ هزار و ۴۷۸ مگاوات افزایش نشان داد.

همچنین آمارها حاکی از این است اوج مصرف برق در این روز نسبت روز گذشته با افزایش بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ مگاواتی روبرو بوده است.

این گزارش می‌افزاید؛ در این روز مبادلات روزانه برق با کشورهای همسایه هزار و ۴۶ مگاوات گزارش شد، که ۶۷۴ مگاوات آن صادر و ۳۷۲ مگاوات آن وارد شده است.

همچنین ذخیره نیروگاهی نیز در این روز با ثبت عدد ۱۱ هزار و ۹۴۱ مگاوات گزارش شده که در مقایسه با مدت مشابه دیروز ۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات کاهش داشته است.

اوج مصرف برق صنایع در این روز با ثبت عدد ۳ هزار و ۹۷۸ مگاوات، نسبت به مدت مشابه روز گذشته با کاهش تقریباً ۱۱ مگاواتی روبرو شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن