توقف سقوط شاخص بورس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۵۴۸۰ سایت-خوان

شاخص بورس اوراق بهادار در نوزدهمین روز دی ماه سال ۹۵، با رشد ۶ واحدی در پله ۷۸ هزار و ۸۳۳ واحد و شاخص فرابورس با ریزش بیش از یک واحدی به پله ۸۳۵ واحدی سقوط کرد.

به گزارش میزان در معاملات امروز تعداد ۸۶۲ هزار و ۱۱۴ سهم اوراق بهادار به ارزش یک میلیارد و ۳۷۲ میلیون و ۵۹۰ هزار ریال در بیش از ۵۵ هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.
بر این اساس شاخص‌ قیمت (وزنی-ارزشی) ۲ واحد، شاخص بازار اول ۵۷ واحد رشد و شاخص بازار دوم ۲۸۲ واحد، شاخص آزاد شناور یک واحد، شاخص کل(هم‌وزن) ۳۱ واحد، شاخص قیمت(هم‌وزن) ۳۹ واحد کاهش را تجربه کردند.
نمادهای پر بیننده معاملات امروز، ایران خودرو، پارس خودرو، سایپا، فولاد مبارکه اصفهان با روند صعودی و نمادهای سرمایه‌گذاری سایپا با روند نزولی، پالایش نفت تهران، ایران ارقام بدون تغییر به کار خود پایان دادند.

شاخص بازار فرا‌بورس با ریزش بیش از یک واحدی به پله ۸۳۷ واحدی سقوط کرد.
در معاملات بازار فرا‌بورس تعداد ۲۰۳ هزار و ۱۳۳ سهم اوراق بهادار به ارزش یک میلیارد و ۹۲۱ میلیون و ۶۷۶ هزار ریال در بیش از ۴۲ هزار نوبت معاملاتی داد وستد شد.
در معاملات بازار فرابورس سهامی ذوب آهن اصفهان، زرین معدن آسیا، پالایش نفت لاوان، پتروشیمی زاگرس با روند صعودی و نمادهای معدنی کیمیای زنجان گستران، قاسم ایران، آتیه داده پرداز با روند نزولی به کار خود پایان دادند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن