خودروهای مدل۹۶ آمدند/۹۵‌ها ارزان میشوند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۳۸۱۸ سایت-خوان

رییس اتحادیه صنف نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران از کاهش قیمت خودروهای مدل ۱۳۹۵ به دنبال عرضه خودروهای مدل ۱۳۹۶ خبر داد.

سعید موتمنی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق یک عرف جهانی خودروسازان چند ماه قبل از پایان هر سال، محصولات خود را با مدل سال جدید عرضه می‌کنند.

وی با بیان اینکه در ایران نیز این اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: امسال نیز به تدریج با نزدیک شدن به پایان سال جاری (۱۳۹۵) برخی خودروسازان عرضه محصولاتشان با پلاک ۹۶ را آغاز کرده‌اند.

رییس اتحادیه صنف نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران ادامه داد: با ورود خودروهای مدل ۹۶ به بازار طبق عرف معمول، قیمت خودروهای مدل ۹۵ به تدریج کاهش خواهد یافت.

وی تصریح کرد: در این زمینه پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال جاری قیمت خودروهای پر تیراژ داخلی مدل ۹۵ موجود در بازار به طور میانگین یک میلیون تومان کاهش یابد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن