اما و اگرهای آزاد سازی واردات برنج

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۵۲۷۵۷ سایت-خوان

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: با توجه به برگزاری جلسه شورای اقتصاد طی چند روز آتی مبنی بر اخذ مابه التفاوت از واردکنندگان پیش بینی می شود که ثبت سفارش برنج از اوایل هفته آینده آزاد شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان احمد به حق دبیر انجمن واردکنندگان برنج،با اشاره به وضعیت واردات برنج اظهار داشت: با گذشت فصل برداشت و زمان آزاد سازی واردات، مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر اخذ مابه التفاوت ۵۰۰ تومانی اعلام نشده است.

وی با اشاره به اینکه پس از اعلام مصوبه شورای اقتصاد ثبت سفارش آزاد می شود، افزود: با توجه به برگزاری جلسه شورای اقتصاد طی چند روز آتی پیش بینی می شود که ثبت سفارش برنج از اوایل هفته آینده آزاد گردد.

به حق ادامه داد: در صورت تخصیص ارز مبادله ای واردات برنج با تعرفه گمرکی ۴۰ درصدی و مابه التفاوت ۵۰۰ تومانی و همچنین در صورت عدم تخصیص ارز تعرفه ۲۰ الی ۲۶ درصدی مابه التفاوت از واردکنندگان اخذ می شود.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج در پاسخ به این سوال که اخذ مابه التفاوت می تواند بر افزایش قیمت برنج ایرانی تاثیر گذار باشد یا خیر، گفت: در مجموع برخی عوامل نظیر قیمت برنج کشور مبدا، نرخ دلار و تعرفه گمرکی بر افزایش قیمت برنج وارداتی تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: با وجود گذشت فصل برداشت و آزاد نشدن واردات برنج طی ۲۰ روز اخیر، نرخ برنج خارجی با نوساناتی همراه بود به طوریکه در صورت استمرار این روند قیمت برنج وارداتی گران تر خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن