لوپن: علیه روسیه را لغو می‌کنم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۸۶۱۱ سایت-خوان

نامزد ریاست جمهوری فرانسه از جبهه ملی ناسیونال گفت اگر در انتخابات‌ پیروز شود، تحریم‌های "ناکارآمد و غیرسازنده" علیه روسیه را برمی‌دارد تا همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف از سر گرفته شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، از سال ۲۰۱۴ روابط میان روسیه و اتحادیه اروپا بر سر بحران اوکراین وخیم شده است. از زمانی که شبه‌جزیره کریمه در مارس ۲۰۱۴ به خاک روسیه الحاق شده و به بهانه مداخله روس‌ها در درگیری اوکراین، اتحادیه اروپا، واشنگتن و متحدان آنها چندین دور تحریم‌ را ضد روسیه اعمال کرده‌اند.

روسیه مکررا این اتهامات را رد کرده و هشدار می‌دهد که تحریم‌های غرب غیرسازنده است و ثبات جهانی را تضعیف می‌کند.

لوپن گفت: می‌خواهم که این تحریم‌ها لغو شود؛ دست‌کم آن دسته از تحریم‌هایی که مربوط به فرانسه است. من همواره معتقد بودم که این تحریم‌ها غیرمنصفانه و در مجموع، ناکارآمد و حتی غیرسازنده بوده است. نقش تحریم‌های ضد روسی، از بین‌ بردن هرگونه احتمال مذاکره با روسیه است. ما آماده همکاری با روسیه در تمامی حوزه‌ها از جمله مبارزه با تروریسم و یا حل بحران سوریه هستیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن