برگزاری مانور مشترک ایران و عراق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۷۶۴۷ سایت-خوان

وزارت دفاع عراق اعلام کرد که نیروی دریایی عراق به کمک نیروی دریایی ایران یک مانور مشترک به نام «محمد رسول الله» برگزار کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری «الاباء» وزارت دفاع عراق امروز اعلام کرد که نیروی دریایی عراق با مشارکت نیروی دریایی ایران مانور مشترک برگزار کرد و هدف این مانور تمرین مشترک برای بازجویی قایق های مشکوک و مبارزه با فعالیت های تروریستی و همچنین مقابله با نفوذ دزدان دریایی است.

این وزارت در ادامه اعلام کرد: در مانور مشترک «محمد رسول الله» ۱۶ قایق ایرانی و ۱۶ قایق عراقی شرکت کردند.

وزارت دفاع عراق در ادامه با اشاره به نامساعد بودن شرایط جوی گفت: این مانور در سطح بالایی برگزار شد و از دقت خاصی برخوردار بود و دریاسالار عبدالواحد کاظم سهر و رئیس اداره عملیات نیروی دریایی عراق و تعدادی از افسران اداره آموزش دریایی در این مانور حضور یافتند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن