احتمال لغو اردوی تیم‌های روسی در ترکیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۷۶۰۳ سایت-خوان

ترور سفیر روسیه در آنکارا باعث شد تا فدراسیون فوتبال این کشور موضوع لغو اردوهای آماده‌سازی تیم‌های روسی در ترکیه از جمله یاران میلاد محمدی را مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش تسنیم، الکساندر میتین، مدیر امنیتی سازمان لیگ برتر روسیه گفت: هنوز از لغو قطعی اردوهای آماده‌سازی تیم‌های روسی در ترکیه مطمئن نیستم و باید با باشگاه‌ها در این خصوص جلسه اضطراری تشکیل دهیم.

میتین در ادامه تصریح کرد: در جلسه امروز (سه‌شنبه) اطلاعات بیشتری در رابطه با لغو اردوهای آماده‌سازی تیم‌های فوتبال روسی در ترکیه منتشر می‌شود. ما قصد داریم تا به کمیته اجرایی فدراسیون فوتبال روسیه بگوییم تا هزینه‌های لغو این اردوها را به باشگاه‌ها پرداخت کند، هر چند این دستور کار کمیته نیست، اما هر یک از آنها می‌خواهند تا این مشکل را برطرف کنند.

در این میان تیم ترک گروژنی با در اختیار داشتن میلاد محمدی، ملی‌پوش ایرانی برنامه برپایی دو اردوی متوالی آماده‌سازی در ترکیه را که روز گذشته رسانه‌ای کرده بود، اما با توجه به ترور سفیر روسیه در آنکارا و جلسه اضطراری کمیته اجرایی فدراسیون فوتبال این کشور به احتمال فراوان اردوهای خود را در کشور دیگری برپا می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن