آغاز مراسم تشییع جعفر والی در تالار وحدت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۶۹۲۹ سایت-خوان

پیکر جعفر والی کارگردان و بازیگر سینما و تئاتر ایران را برای بدرقه به تالار وحدت آوردند تا بعد از سخنرانی همکارانش به قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) منتقل شود.

به گزارش ایسنا،مراسم تشییع جعفر والی صبح امروز ۲۹ آذر ماه در حالی حوالی ساعت ۹:۲۵ دقیقه آغاز شده است که جمشید مشایخی، مهدی شفیعی، پیمان شریعتی، اصغر همت، پریسا مقتدی، اکبر زنجانپور، سعید پورصمیمی، هادی مرزبان، هوشنگ قوانلو، مسعود دلخواه، اتابک نادری، یدالله صمدی، مهدی میامی، محسن حسینی، شهرام کرمی، رضا بنفشه خواه، محمد ساربان، خسرو احمدی و... از جمله حاضران هستند.

جعفر والی که از ۱۸ آذر ماه به دلیل مشکلات ریوی در یک بیمارستان بستری شده بود و بعد به بیمارستان «تهران کلینیک» منتقل شد، حوالی ساعت ۱۰ صبح ۲۷ آذر ماه در بیمارستان درگذشت.

این هنرمند که با همراهی ایرج راد و هرمز هدایت درصدد اجرای نمایش «در گوش سالمم زمزمه کن» در جشنواره تئاتر فجر بود، پیش‌تر نمایش‌های «آی باکلاه آی بی‌کلاه»، «چوب به دست‌های ورزیل» و «گاو» را اجرا کرده است.

او در سال‌های اخیر با بازی در دو نمایش«اتاق شماره شش» نوشته خسرو حکیم رابط بر اساس اثری از چخوف و «ویتسک؛ یک داستان ناتمام» نوشته بوشنر هر دو به کارگردانی ناصر حسینی‌مهر روی صحنه رفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن