تصادف زنجیره‌ای ۲۰۶، پراید، سمند و نیسان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۵۶۳۶ سایت-خوان

   ٣ تصادف تنها به فاصله چندساعت کام پنجشنبه جاده ها را تلخ کرد.این حوادث در مجموع، به مجروح شدن ١١ نفر و کشته شدن ٣ نفر ختم شدند.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از سایت راهور؛ سرهنگ نادر رحمانی-رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درباره تصادفی که ساعت ١٦ پنجشنبه در استان آذربایجان شرقی اتفاق افتاده، گفت:"واژگونی مینی بوس ایویکو که ١٤ نفر سرنشین داشت، در محور کیلومتر ١٥ مرند-صوفیان، باعث مجروح شدن ٣ نفر شد." علت این حادثه تخطی از سرعت مطمئنه بوده است.

به فاصله یک ساعت و نیم بعد تصادف دیگری در استان خراسان جنوبی اتفاق افتاده که باعث مجروح شدن ٥ نفر شده است. سرهنگ رحمانی در این باره گفت:"ساعت ١٧:٣٠ پنجشنبه، پلیس راه دیهوک، تصادف یک دستگاه پژوپارس و پراید را در محور کیلومتر ٤٧ بیرجند گزارش داد که مشخص شد علت آن تجاوز به چپ پژو بوده است."

شمال استان فارس هم دیروز شاهد حادثه ای بود که متاسفانه منجر به فوت شده است. به گفته رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، این تصادف که ساعت ١٨:٤٥ در محور کیلومتر ١٥ خرامه- آرمستان و بین ٤ وسیله اتفاق افتاده، متاسفانه ٣ کشته و ٣ مجروح به جای گذاشته است:" سواری پژو ٢٠٦، پراید، سمند و وانت نیسان در این تصادف با هم برخورد کرده اند که مقصر آن انحراف به چپ پژو ٢٠٦ بوده است."

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن