یهودیان کرایه‌ای طرح جدید صهیونیست‌ها در آلمان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۴۸۷۳ سایت-خوان

انجمن یهودیان در آلمان سمینارهای آموزشی با عنوان «یهودی کرایه‌ای» برگزار می‌کند تا ضمن معرفی دیدگاه‌های صهیونیستی، منبع درآمدی هم برای آنان به وجود آورد.

به گزارش ایسنا از اسپوتنیک، موشه شمرلینگ، سخنگوی این طرح ادعا کرد، انجمن یهودیان چنین عنوان وسوسه کننده‌ای را انتخاب کرده است تا امکان گفتگو با نمایندگان دیگر ادیان فراهم شود!
وی افزود: ما می‌خواهیم همه به این درک برسند که یهودیان آدم‌های عادی هستند، ما نمی‌خواهیم که فقط با توجه به حوادث تاریخی و هولوکوست با ما برخورد کنند و ما را مورد قضاوت قرار بدهند.
در قالب برنامه جدید آموزشی، مدارس، کالج ها و دانشگاه‌های آلمان می‌توانند با کمک سرویس ویژه «یک یهودی کرایه کنند» تا او درباره زندگی خود و مسائل یهودی‌ستیزی برای حضار تعریف کند. این فرد یک فرد عادی است و الزاما کارشناس، سخنور و یا مقام خاصی نیست.

سازماندهندگان این طرح گفتند که بیش از ۱۰۰ هزار یهودی در آلمان زندگی می‌کنند اما تعداد بسیار کمی از آلمانی‌ها با آنها آشنایی شخصی دارند. می‌خواهیم با کمک دیالوگ با یکدیگر آشنا شویم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن