درآمدهای مالیاتی از درآمدهای نفتی پیشی گرفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۴۵۳۶ سایت-خوان

بر طبق لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده، درآمد مالیاتی دولت در سال ۱۳۹۶، در حدود ۱۱۳ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که این رقم از درآمدهای نفتی بیشتر است.

به گزارش میزان طبق لایحه پیشنهادی بودجه سال ۱۳۹۶، دولت دو منبع درآمد مهم برای خود همچون سال‌های گذشته در نظر گرفته که درآمد نفتی کشور در طول سال آینده را ۱۱۱ هزار میلیارد و درآمد مالیاتی را ۱۱۳ هزار میلیارد تومان پیش بینی کرده است.

طبق بررسی‌ها دولت اگر تنها در سال آینده نفت خام صادر کند و هر بشکه نفت خام را ۵۰ دلار و هر دلار آمریکا را ۳۳۰۰ تومان در نظر بگیرد، باید روزانه بیش از یک میلیون و ۸۴۳ هزار بشکه نفت خام صادر کند تا این رقم پیش بینی شده محقق شود.

در سوی دیگر دولت درآمد ۱۱۳ هزار میلیارد تومانی از طریق درآمدهای مالیاتی را پیش بینی کرده که با توجه به آمارهای منتشر شده از سوی سازمان امور مالیاتی در سال ۱۳۹۴، ۶۷ هزار میلیارد تومان از درآمدهای مالیاتی محقق شده که این رقم در حدود ۹۰ درصد رقم پیش بینی شده در قانون بودجه بوده است.

با این تفاسیر میزان درآمدهای مالیاتی دولت از درآمدهای نفتی بروی کاغذ پیشی گرفته است و به نظر می‌رسد با توجه به تجربه گذشته و شرایط اقتصادی کشور، درآمدهای مالیاتی پیش بینی شده کشور در بودجه محقق نخواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن