فروش سهام بزرگترین شرکت نفتی روسیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۲۲۴۴ سایت-خوان

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفت که فروش سهام بزرگترین شرکت نفتی روسیه "روسنفت" به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار به شرکت منابع طبیعی گلنکور اینترنشنال و یک صندوق ذخیره ارزی در قطر، بزرگترین قرارداد خصوصی سازی در سال ۲۰۱۶ است.

به گزارش تابناک به نقل از Russia Today، رئیس جمهور روسیه با اشاره به فروش سهام روسنفت در دیدار با ایگور سچین، مدیر عامل این شرکت گفت: " این بزرگترین قرارداد خصوصی سازی و بزرگترین خرید و فروش در بخش نفت و گاز جهان در سال ۲۰۱۶ است." در این دیدار، ولادیمیر پوتین و ایگور سچین در مورد نتایج حاصل از قرارداد خصوصی شدن بخشی از سهام شرکت روسنفت گفتگو کردند.

سچین، پوتین را از بسته شدن فروش بستۀ این سهام مطلع ساخت و گفت با این قرار داد و همچنین در آمدی که از شرکت نفت باشنفت روسیه توسط روسنفت در ماه اکتبر حاصل شده، در مجموع بیش از یک تریلیون روبل (۱۷.۵ میلیون دلار) عاید دولت خواهد شد.

پس از تحریم های دولت های غربی علیه دولتمردان و بازرگانان روسیه در واکنش به الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴، و همچنین کاهش قیمت نفت، اقتصاد وابسته به صادرات روسیه دچار رکود سختی شد و این کشور با کسری شدید بودجه مواجه است.

امضای این قرار داد توسط کرملین، در راستای اقداماتی برای مقابله با بزرگترین کسری بودجۀ روسیه از سال ۲۰۱۰ صورت گرفته. هدف اولیه این بود که روسیه کسری بودجه خود را به ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی تقلیل دهد، اما سازمان های مختلف برآورد کردند که کسری بودجه امسال به ۳.۶ تا ۳.۹ درصد خواهد رسید، و در سال آینده کم کم به ۳.۱ درصد کاهش می یابد، تا اینکه در سال ۲۰۱۸ به ۲.۲ درصد برسد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن