توقف الأهلی در شب نیمکت نشینی جباری
تیم فوتبال الأهلی در حالیکه مجتبی جباری را در ترکیب خود نداشت، با تساوی یک بر یک برابر الخریطیات متوقف شد. الشحانیه هم در حالیکه پولادی را روی نیمکت داشت با نتیجه دو بر یک برابر العربی تن به شکست داد.
به گزارش ایسنا، در ادامه هفته دهم لیگ ستارگان قطر چهار دیدار برگزار شد. الأهلی که در ورزشگاه خانگی الخریطیات به میدان رفت باز هم نتوانست به پیروزی برسد.
شاگردان یوسف آدم با وجود آنکه در این دیدار پیش افتادند اما در دقایق پایانی با یک گل به خودی از کسب سه امتیاز بازماندند تا این بازی برنده نداشته باشد و دو تیم به تساوی رضایت دهند.
مجتبی جباری بازیکن ایرانی الأهلی در این دیدار نیمکتنشین بود و در ترکیب تیمش به میدان رفت.
در یکی دیگر از دیدارهای حساس، الشحانیه که در ورزشگاه خانگی خود از العربی پذیرایی کرد با نتیجه دو بر یک تن به شکست داد.
مهرداد پولادی که بهتازگی از آسیبدیدگی رهایی یافته بود روی نیمکت الشحانیه قرار گرفت اما به بازی گرفته نشد.
اما در حساسترین بازی این هفته، لخویا دست به کار بزرگی زد و توانست با نتیجه دو بر یک برابر الجیشِ صدرنشین به پیروزی برسد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.