بهبود وضع اقتصادی روسیه در سه ماهۀ اول ۲۰۱۷

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۱۴۸۷ سایت-خوان

معاون اول رئیس بانک مرکزی روسیه روز سه شنبه گفت آن طور که پیش بینی می شود، اقتصاد روسیه رو به بهبود است و نشانه های امیدوار کننده ای از رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه اول سال ۲۰۱۷ دیده می شود، هرچند سال ها طول می کشد تا انتظارات تورمی مهار شود.

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، کسنیا یودایوا، معاون اول رئیس بانک مرکزی روسیه در حاشیۀ کنفرانس سرمایه گذاری ای که توسط بورس مسکو در لندن سازماندهی شده گفت، اقتصاد روسیه در سه ماهۀ سوم سال جاری رشد مثبتی داشته و داده های سه ماهۀ چهارم نیز رشد مشابهی را نشان می دهد.

یودایوا گفت: "ما اخیراً نشانه های دلگرم کننده ای در اقتصاد کشور می بینیم، داده های اخیر شاخص مدیران خرید بسیار قوی بود، خدمات آماری دولت فدرال روسیه نیز به تازگی شاخصش از وضعیت کسب و کار را منتشر کرده که داده های آن نیز بسیار قوی بود. من فکر می کنم که رشد مثبتی در سه ماهۀ اول سال ۲۰۱۷ خواهیم داشت."

پس از تحریم های دولت های غربی علیه دولتمردان و بازرگانان روسیه در واکنش به الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴، و همچنین کاهش قیمت نفت، اقتصاد وابسته به صادرات روسیه دچار رکود سختی شد.

یودایوا همچنین گفت که او مطمئن است هدف گذاری بانک مرکزی برای رساندن تورم به ۴ درصد، در پایان سال ۲۰۱۷ محقق خواهد شد و اضافه کرد که بانک مرکزی تمام لوازم برای رسیدن به این هدف را در اختیار دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن