حضور ظریف در اجلاس تجاری ایران و چین+عکس
وزیر خارجه کشورمان در اجلاس تجاری ایران و چین که به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، مرکز چین برگزار شد، شرکت کرد.
به گزارش تسنیم، محمدجواد ظریف در اجلاس تجاری ایران و چین که به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، مرکز چین برگزار شد، شرکت کرد.
ابتدا در این جلسه غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران در سخنانی با اشاره به سند ۲۵ ساله همکاری برای ارتقای سطح روابط به سالانه ۶۰۰ میلیار دلار گفت: چین باید کمک کند که موانع پیش رو برداشته شود.
شافعی با توجه به مراواده تجاری فراوان میان ایران و چین و حضور شرکت های فراوان چینی در ایران گفت: چین شریک تجاری اول ما است و امیدواریم شریک اول باقی بماند.
وی با اشاره به این که می توان زمینهای را فراهم کرد محصوات چینی در ایران تولید و محصولات ایرانی به دیگر نقاط جهان صادر شوند، گفت: ایران به چین به عنوان متعهد استراتژیک نگاه کرده و بازار امن دو کشور می تواند مزایایی برای کشورهای منطقه باشد.
وی گفت که نیروی انسانی تحصیل کرده، مقررات حمایت از سرمایه گذاری و وضعیت سیاسی با ثبات ایران در کنار تجربه شرکتهای چینی در ایران می تواند رقابتهای اقتصادی به همراه داشته باشد.
شافعی تصریح کرد: کشور چین می تواند در احداث شهرکهای صنعتی در مناطق آزاد اقتصادی مشارکت داشته باشد. از آنجا که چین در دوران تحریم روابط اقتصادی خود را بر ایران گسترش داده، سزاوار است که در پس از تحریمها نیز نقش خود را در اقتصاد ایران گسترش دهد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به تسهیلاتی که ایران برای تجارت و ورود شهروندان چینی ارایه کرده، گفت: امیدواریم چین در مورد صدور روادید تجاری اقدامات اساسیتری به عمل بیاورد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.