غول گازی روسیه از دو بانک ژاپنی وام گرفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۰۷۲۷ سایت-خوان

دو بانک ژاپنی وامی به ارزش ۸۰۰ میلیون یورو به غول گازی روسیه اعطا می‌کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، منابع آگاه امروز (دوشنبه) اعلام کردند بانک‌های "میزوهو" و "سومیتومو میتسو" در حال گفتگو برای اعطای وامی به ارزش ۸۰۰ میلیون یورو (۸۴۵ میلیون دلار) به شرکت گازپروم، غول گازی روسیه، هستند.

بر این اساس، این دو بانک در حال گفتگو برای نهایی کردن این معامله در سفر ۱۵ و ۱۶ دسامبر (۲۵ و ۲۶ آذر) ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه به ژاپن هستند. این منابع اعلام کردند اجازه ندارند جزئیات این وام را رسانه‌ای کنند. شرکت JPM.N نیز از علاقه خود برای مشارکت در این معامله خبر داد.

با این وجود، مقامات این دو بانک ژاپنی از اظهار نظر در این باره خودداری کرده‌اند. بانک ژاپنی سومیتومو میتسو پیش‌تر منابع مالی "آلفا بانک" روسیه را در همکاری‌های بین المللی تامین می‌کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن