کاهش ۵تا۱۰ درجه‌ای دما در شمال کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۴۰۳۱۵ سایت-خوان

سازمان هواشناسی کشور از نفوذ جریانات سرد شمالی، بارش باران و برف و کاهش پنج تا ۱۰ درجه‌ای دما در برخی نقاط شمالی کشور و سواحل خزر خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»؛ سازمان هواشناسی کشور عصر امروز یکشنبه ۱۴ آذر ماه با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارشهای باران و رگبار در برخی نقاط کشور هشدار داد؛ متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

براساس داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، روز دوشنبه در برخی مناطق زاگرس مرکزی، به‌ویژه جنوب لرستان، رگبار باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

از بعدازظهر دوشنبه به‌تدریج با نفوذ جریانهای سرد شمالی و نزدیک شدن ناوه تراز میانی جو در سواحل غربی و مرکزی دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و مناطقی از شمال غرب کشور نیز بارش باران و وزش باد شروع می‌شود که در مناطق سردسیر شمال غرب و ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی البرز بارش به‌صورت برف خواهد بود؛ روز سه‌شنبه بارشها در استانهای ساحلی دریای خزر، به‌ویژه گیلان، تشدید می‌شود.

روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در استانهای ساحلی دریای خزر و شمال غرب کشور دمای هوا پنج تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد و دریای خزر نیز روزسه‌شنبه مواج خواهد بود.

با توجه به پیش‌بینی‌های ارائه شده رخداد رگبار و رعد و برق در مناطق ذکر شده در زاگرس مرکزی و اختلال در تردد جاده‌های کوهستانی البرز به‌دلیل بارش برف و مه آلود بودن دور از انتظار نیست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن