هنگام خرید به این علامت توجه کنید!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۹۷۰۱ سایت-خوان

رئیس اداره اندازه‌شناسی و اوزان و مقیاس‌های استاندارد ایلام گفت: همه اوزان، مقیاس‌ها و وسایل سنجش مشمول استاندارد اجباری که در دادوستد عمومی به کار می‌روند باید دارای علامت مخصوص باشند.

«مجتبی پالیزبان» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون ۲۵۰۰ وسیله سنجش سبک شامل ترازوهای مرغی و دیجیتالی و باسکول‌های متحرک که در مراکز عرضه و توزیع ازجمله میادین میوه و تره‌بار، طلافروشی‌ها، تأسیسات سیلندر پرکنی، قنادی‌ها، نانوایی‌ها و ... استفاده می‌شود، در همه شهرستان‌های استان ایلام مورد آزمون قرارگرفته است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بند ۷ ماده ۳ قانون اصلاح قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد، ترویج سیستم بین‌المللی یکاها (SI) به‌عنوان سیستم رسمی اوزان و مقیاس‌ها در کشور و کالیبره کردن و آزمون وسایل سنجش، از وظایف سازمان استاندارد است.

رئیس اداره اندازه‌شناسی، اوزان و مقیاس‌های استاندارد ایلام ادامه داد: بر اساس ماده ۳ ضوابط اجرایی و مقررات اوزان و مقیاس‌ها و وسایل سنجش سازمان ملی استاندارد کلیه اوزان و مقیاس‌ها و وسایل سنجش مشمول استاندارد اجباری که درداد و ستد عمومی به کار می‌روند باید دارای علامت مخصوص اوزان و مقیاس‌ها باشند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن