مصر:در امور کشورهای دیگر دخالت نمی کنیم
عبدالفتاح السیسی روز سه شنبه در دیدار با «ایسایاس آفورکی» رئیس جمهوری اریتره گفت: ما در امور دیگر کشورها دخالت نمی کنیم.
به گزارش ایرنا به نقل از آناتولی، السیسی افزود: ما به دنبال برقراری روابط متوازن با همه کشورهای دوست و همسایه هستیم.
در حالی عبد الفتاح السیسی در دیدار با رئیس جمهوری اریتره این سخنان را ایراد کرد که در هفته های گذشته دولت اتیوپی از دخالت های مصر و اریتره در امور دخالی کشورش انتقاد کرده بود.
کشور اتیوپی با اریتره مناقشه مرزی دیرینه دارد و با مصر نیز بر سر سهم آب رود نیل اختلاف نظر دارند.
مصر پیشتر اتهام مداخله در امور اتیوپی را رد کرده بود و وزارت خارجه در بیانیه ای افزود: قاهره به اصل عدم مداخله در امور داخلی دیگر کشورها احترام می گذارد.
اریتره به صورت معمول اتهام ها مبنی بر مداخله و تلاش برای بی ثباتی در کشورهای همسایه اش را رد و متقابلا آدیس آبابا را به ایجاد ناآرامی در خاک خود متهم می کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.