کشف ۱۸۰۰ لیتر سوخت قاچاق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۶۷۳۰ سایت-خوان

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان سراوان درخصوص آخرین آراء صادره در حوزه قاچاق اظهار داشت: مأمورین پاسگاه آشار از یک خودرو مقدار ۱۸۰۰ لیتر سوخت از نوع نفتگاز کشف کردند.

موسی عباسزاده محمودی در گفتگو با مهر، با اعلام این خبر اظهار داشت: با ارسال این پرونده به تعزیرات حکومتی اقدامات مربوط به رسیدگی توسط شعبه آغاز که با اخذ اظهارات متهم و بررسی های شعبه تخلف محرز تشخیص داده شد و متخلف علاوه بر ضبط سوخت های مکشوفه به میزان ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.

رئیس تعزیرات حکومتی سراوان همچنین از کشف سوخت قاچاق توسط مأمورین انتظامی در منطقه سیرکان این شهرستان خبر داد و گفت: در بازرسی از یک دستگاه خودروی تویوتا مقادیری مواد سوختی به ظن قاچاق کشف و متهم با پرونده به تعزیرات معرفی شد.

وی افزود: با اقرار صریح متهم و مشهود بودن تخلف و بررسی اوراق و محتویات پرونده شعبه رسیدگی کننده وفق مقررات متخلف علاوه بر ضبط سوخت های مکشوفه به میزان ۲۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

وی گفت: همچنین چندی پیش مأمورین با توجه به گزارشات واصله از یک چهاردیواری در شهرستان سراوان تعداد ۲۶ نفر شتر به ارزش ۴۷۱ میلیون ریال که فاقد پلاک و مجوز قانونی بودند،کشف کردند.

محمودی خاطر نشان کرد: با بررسی ها و تحقیقات صورت گرفته مالک چهاردیواری شناسایی شد که وفق مقررات شعبه صادر کننده حکم به ضبط شترهای مکشوفه به نفع ستاد اجرایی فرمان امام (ره) صادر کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن