کرار دوباره حاشیه‌ساز می‌شود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۶۳۳۴ سایت-خوان

بازیکن عراقی تراکتورسازی در بازی با صبا باز هم حاشیه‌ساز شد.

به گزارش ایلنا، جاسم کرار، بازیکن عراقی که همیشه حاشیه‌هایی را به همراه داشته است امسال به بازیکن تعویضی قلعه‌نویی تبدیل شده است و در اکثر بازی‌ها از اواسط نیمه دوم برای تراکتورسازی به میدان آمده است.

حاشیه‌های کرار در این فصل به مراتب کمتر از فصلی است که در استقلال بازی می‌کرد و شاید دلیل این موضوع این است که امیر قلعه‌نویی توانسته این بازیکن پرحاشیه را کنترل کند.

روز گذشته در بازی تراکتورسازی و صبای قم کرار باز هم حاشیه‌ ساز شد و از زمانی که پا به میدان بازی گذاشت رفتارهای خشنی از خودش بروز داد. رفتارهایی که اگر کمی ادامه پیدا می‌کرد داور را مجاب به اخراج او می‌کرد. شاید نیمکت‌نشینی کرار باعث شده تا او دوباره رفتارهای خشونت آمیزی از خودش نشان دهد.

قلعه‌نویی هم بعد از بازی با صبا سعی کرد در مورد رفتارهای کرار صحبتی انجام ندهد و تنها به این جمله بسنده کرد:«اگر او آماده شود کمک زیادی به ما خواهد کرد ولی کرار هنوز از لحاظ بدنی عقب‌تر از بازیکنان است.»

باید منتظر ماند و دید آیا رفتارهای زشت و زننده کرار در زمین بازی ادامه پیدا می‌کند یا قلعه‌نویی او را کنترل خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن