بازداشت یک مظنون وابسته به داعش در اندونزی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۶۲۲۶ سایت-خوان

پلیس اندونزی یک مظنون وابسته به داعش که قصد انجام حملات تروریستی در سفارت میانمار در جاکارتا را داشت، بازداشت کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، پلیس اندونزی یک مظنون گروه تروریستی داعش که قصد انجام حمله‌ای تروریستی در سفارت میانمار در جاکارتا را داشت، بازداشت کرد.

سخنگوی پلیس اندونزی اعلام کرد: مقادیر زیادی بمب دست‌ساز که این مظنون قصد داشت ماه آینده در حمله به ساختمان های دولتی و سفارت میانمار در جاکارتا از آنها استفاده کند، در محل اختفای وی کشف و ضبط شد.

نام این مظنون ۲۳ ساله "ریو پریاتنا ویباوا" است و به نظر می رسد عضو یک گروه اندونزیاییِ حامی داعش باشد.

رسانه های محلی گزارش دادند این مقدار مواد منفجره ای که کشف شد می توانست منجر به وقوع انفجاری وحشتناکتر از انفجاری باشد که در سال ۲۰۰۲ در کلوب شبانه بالی ۲۰۲ کشته بر جای گذاشت.

سخنگوی پلیس همچنین گفت: این مظنون که در رشته کشاورزی در دانشگاه تحصیل کرده و بیکار است، خودش نحوه ساخت بمب را آموخته و قصد داشته مواد منفجره را در سراسر اندونزی توزیع کند.

اندونزی در سال جاری میلادی شاهد حملاتی از جانب عناصر وابسته به گروه تروریستی داعش بوده است. بزرگترین آنها حمله ای بود که در ماه ژانویه (۱۰ ماه پیش) در پایتخت جاکارتا رخ داد و ۴ کشته بر جای گذاشت. مقامات اندونزی هشدار داده اند صدها نفر از حامیان گروه تروریستی داعش در این کشور حضور دارند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن