دست یاری فیس بوک به رژیم صهیونیستی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۵۸۴۰ سایت-خوان

شبکه خبری « i۲۴news » متعلق به رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شبکه اجتماعی «فیس بوک» همزمان با موج آتش سوزی در مناطق مختلف سرزمین های اشغالی، از فعال سازی گزینه بررسی ایمنی افراد در این شبکه اجتماعی خبر داد.  

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه مصری «الیوم السابع»، گزینه «چگونگی بررسی ایمنی افراد» این امکان را فراهم می کند تا از سلامتی افراد و وضعیت امنیتی آنها به صورت سریع با دوستان و خانواده آنها اطمینان حاصل شود.
این گزینه به کاربران فیس بوک همچنین کمک خواهد کرد تا با مسئولان ذیربط در بحران ها و فجایع، ارتباط برقرار کنند.
رژیم صهیونیستی اخیرا شاهد یک آتش سوزی بسیار گسترده ای بوده که هزاران نفر از ساکنان شهر حیفا درپی وقوع این آتش سوزی این شهر را تخلیه و حالت فوق العاده در آن اعلام شد.
براساس منابع بیمارستانی حیفا، بیش از ۱۳۰ نفر درنتیجه استنشاق دود، در این شهر زخمی شده و دانشگاه این شهر از دانشجویان تخلیه شده است.
سازمان زندان های رژیم صهیونیستی همچنین درنتیجه آتش سوزی، زندان های «دامون» و «کرمل» واقع در حیفا با حدود ۶۰۰ زندانی و یکصد و ۵۰ کارمند و نگهبان را تخلیه کرده است.
سخنگوی فرودگاه حیفا نیز اعلام کرد که به منظور کمک به هواپیماهای اطفاء حریق، فرودگاه و مسیر هوایی این شهر تعطیل شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن