امدادونجات هشت‌هزارو۸۰۰هموطن برف‌‌زده‌

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۵۶۴۳ سایت-خوان

  معاون عملیات سازمان امداد و نجات با ارائه گزارش عملیات برف و کولاک از ۳۰ آبان تا امروز پنجم آذر، گفت: خدمات امدادی به هشت ‌هزار و ۸۰۰ نفر از هموطنان درگیر برف و کولاک در ۱۲ استان کشور ارائه شد.

به گزارش ایرنا شاهین فتحی با اعلام گزارش عملیات برف و کولاک ۶ روز گذشته در کشور، افزود: خدمات امدادی لازم در ۵۵ محور، شهر و مناطق عشایرنشین درگیر برف و کولاک در ۱۲ استان‌ شامل مازندران، گلستان، گیلان، سمنان، قزوین، تهران، خراسان رضوی و شمالی و زنجان، کرمان، فارس و یزد به هموطنان ارائه شده است.
وی خاطرنشان کرد: طی عملیات امداد و نجات ، ۲۲ نفر از هموطنان به مناطق امن و هشت نفر به مرکز درمانی منتقل شدند و علاوه بر آن خدمات درمان سرپایی به ۳۲ تن ارائه شد.
فتحی با اشاره به اسکان اضطراری یکهزار و ۲۵ نفر از هموطنان، افزود: بر این اساس عملیات رهاسازی برای ۸۸۹ دستگاه خودرو از برف انجام شد و در مجموع این عملیات‌ها ۱۵۱ تیم عملیاتی شامل ۵۵۳ امدادگر و نجاتگر به‌کار گرفته شد.
وی یادآور شد: همچنین ۵۰۰ قوطی انواع کنسرو، ۷۰۰ قرص نان، ۱۸۰ بطری آب، ۲۰ کیلوگرم خرما، ۲۵۰ تخته پتو و ۳۲۰ شعله والور میان متاثران از برف و کولاک توزیع شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن