طرح LEZ به کرج می‌آید؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۴۷۲۰ سایت-خوان

معاون حمل و نقل شهرداری کرج از آمادگی صددرصد این سازمان برای اجرای طرح LEZ خبر داد و گفت: ۸۰ دوربین پلاک خوان و ۳۰ دوربین نظارتی تاکنون در سطح کرج برای این منظور نصب شده است.

به گزارش ایسنا، «احمد افضلی» در جلسه شورای ترافیک استان البرز که امروز(چهارشنبه سوم‌ آذر)، در استانداری البرز برگزار شد، گفت: شهرداری کرج با صرف هزینه‌ای بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان آمادگی کاملی برای اجرای طرح LEZ را در کرج دارد.

وی افزود: تاکنون ۸۰ دوربین پلاک‌خوان و ۳۰ دوربین نظارتی که تا پایان سال به ۵۰ دوربین می‌رسد در ۲۰۰ محور کرج نصب شده که از طریق ۱۰۰ کیلومتر فیبر نوری به هم متصل شده است.

معاون حمل و نقل شهرداری کرج با بیان این‌که اجرای این طرح در اختیار استانداری البرز است، خاطرنشان کرد: در حالی که زیرساخت‌های ترافیکی ما بسیار ضعیف است اما همزمان ۲۵۰ هزار خودرو در سطح شهر در حال تردد است اجرای این طرح کمک زیادی به ترافیک کرج خواهد کرد.

افضلی یادآور شد: تاکنون ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده است و از نظر زیرساخت‌ها آمادگی صد درصدی برای اجرای این طرح وجود دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن