همایشی برای داستان‌نویسی ایران و هند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۴۵۳۶ سایت-خوان

  همایش‌ یک‌روزه‌ داستان‌نویسی ایران و هند برگزار می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین،‌ همایش‌ یک‌روزه‌ داستان‌نویسی ایران و هند در روز جمعه پنجم آذرماه از سوی مرکز فرهنگی و بین‌الملل شهر کتاب با همکاری فرهنگستان زبان‌های هند و رایزنی جمهوری اسلامی ایران در دهلی برگزار می‌شود.

سخنرانان و موضوعات همایش به این شرح است: «جریان‌های عمده داستان نویسی ایران»؛حسن میرعابدینی/ «بازنمایی زن در ادبیات مهاجرت ایران»؛ دکتر امیرعلی نجومیان/ «پروسه داستانی»؛ فریبا وفی/ «گرایش‌های امروزی رایج در داستان‌نویسی معاصر ایران و هند، با نگاهی به داستان کوچه عشق»؛دکتر آذرمیدخت صفوی/«از داستان‌نویسی معاصر یکدیگر چه درکی داریم؟»؛ علی‌اصغر محمدخانی/«داستان‌های علمی و تخیلی در هند»؛ دکتر دینیشچندرا گوسوآمی/«ترجمه داستان در هند»؛ دکتر سانجوداس گوپتا/ «گرایش‌های معاصر در داستان‌های هندی»؛ دکتر انیس الرحمان/ « داستان نویسی معاصر هند»؛ دکتر سومانیو ساتپتی.

در خبر برگزاری این همایش عنوان شده است: زبان فارسی، اردو و هندی، نزدیک‌ترین زبان‌های امروزی جهان‌اند و از دیرباز تا به امروز بین این زبان‌ها داد و ستد وجود داشته و تحت تاثیر یکدیگر بوده‌اند. سابقه‌ داستان‌پردازی و قصه‌گویی نیز در سرزمین هند و ایران به هزار سال پیش برمی‌گردد. ادبیات کلاسیک فارسی در هند همیشه تاثیرگذار بوده و رواج داشته است اما داستان‌نویسی معاصر در ایران و هند و ترجمه‌ آثار نویسندگان معاصر این دو کشور به نسبت سابقه‌ همکاری و هم‌داستانی گذشته چندان شناخته‌شده نیست. علاقه‌مندان به فرهنگ ایران و هند با تحولات داستان‌نویسی در سده‌ بیستم این دو کشور کمتر آشنایی دارند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن