بارش برف و باران از شنبه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۰۵۶۱ سایت-خوان

سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد از شنبه دمای هوای شمال کشور تا ۱۵ درجه کاهش خواهد یافت و سواحل شمالی شاهد بارش باران و برف خواهند بود.

به گزارش مهر، سازمان هواشناسی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی بیانگرتدریجی نفوذ توده هوای سرد از اواخر جمعه از شمال دریای خزر به سواحل شمالی، شمال شرق و مناطق میانی و حتی جنوبی کشور است. پیامد این شرایط بارش باران و برف در سواحل شمالی و دامنه های البرز از روز شنبه تا اواسط هفته آینده و همچنین افت شدید دما در نیمه شمالی کشور خواهد بود.

کمینه دما در بیشتر مناطق شمال شرق، دامنه های البرز و شمال غرب به کمتر از صفر درجه می‌رسد. دامنه افت دما در شمال شرق حدود ۱۵ درجه پیش بینی می شود و کمینه دمای شهرهای شمال شرق کشور به محدوده ۵ درجه زیر صفر خواهد رسید.

انتظار می‌رود حاکمیت توده هوای سرد تا پایان هفته آینده در غالب مناطق بویژه شمال شرق کشور ادامه یابد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن