برقراری پرواز ایلام- نجف از امروز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۳۰۲۲۰ سایت-خوان

مدیر فرودگاه شهدای ایلام از برقراری پرواز ایلام- نجف از امروز سه‌شنبه ۲۵ آبان تا ۵  آذرماه برای تسهیل در تردد زائران اربعین انجام می‌شود.

«علی متانت» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به علت ترافیک سنگین در مسیر زمینی ایلام -مهران پرواز ایلام-نجف از صبح امروز به‌صورت رفت‌وبرگشت انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این پرواز جهت تسریع در امر حرکت زائران اربعین حسینی برای اولین بار در این فرودگاه توسط شرکت هواپیمایی پویا راه‌اندازی شده است.

مدیر فرودگاه شهدای ایلام خاطرنشان کرد: این پرواز از تاریخ ۲۵ آبان ماه آغاز و تا پایان پنجم آذرماه ادامه خواهد داشت و بعدازاین تاریخ چهار روز در هفته انجام می‌شود.

متانت افزود: این پرواز ساعت ۸ صبح از تهران به ایلام، ساعت۱۱ از ایلام به نجف، ساعت۱۳:۳۰ از نجف به ایلام و ساعت ۱۶از ایلام به تهران حرکت خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن