افتتاح ۳ پروژه بزرگ نفتی در خوزستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۹۰۲۴ سایت-خوان

رئیس جمهور با تشریح برنامه های سفر یک روزه به خوزستان گفت: سه طرح برزگ نفتی امروز در این سفر به بهره برداری می رسد.

به گزارش مهر، حسن روحانی صبح امروز در ابتدای سفر یک روزه خود در فرودگاه اهواز اظهار کرد: امروز سفر یک روزه ای به استان دلاور خوزستان داریم. هدف این سفر اولا این است که ببینیم؛ طرح هایی که در سفر استانی اول کاروان تدبیر و امید در خوزستان مصوب شده تا چه مقدار اجرایی و عملیاتی شده است.

وی افزود: همچنین مشکلات این طرح ها را بررسی می کنیم و مشاهده کنیم چه اقداماتی در این مدت انجام شده است.

روحانی به اشاره به آغاز سفر زائران اربعین ار مرزهای خوزستان اظهار کرد: در این سفر به بدرقه کاروان عظیم اربعین حسینی در شلمچه خواهیم رفت و در شلمچه پایانه مرزی را نیز افتتاح می کنیم.

رئیس جمهور بیان کرد: همچنین در این سفر مسئله آب شرب خوزستان مورد توجه قرار می گیرد و پروژه تامین آب شرق اهواز و دشت آزادگان به بهره برداری می رسد.

روحانی ادامه داد: مرکز کنترل ترافیک راه آهن جنوب خوزستان نیز در این سفر افتتاح می شود. طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری که هم اکنون ۲۰۰ هزار هکتار آن به مرحله بهره برداری رسیده نیز در این سفر مورد بررسی قرار می گیرد.

وی عوان کرد: طرح توسعه میدان یاران شمالی و فازهای نخست طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های یادآوران و آزادگان شمالی نیز در این سفر به بهره برداری می ر سد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن