کمپین واکسیناسیون بر ضد وبا در هائیتی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۷۹۸۲ سایت-خوان

هائیتی کمپین گسترده‌ای را از اواسط هفته گذشته با هدف مبارزه و ریشه‌کنی وبا آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، واکسیناسیون ۸۲۰ هزار ساکن دو منطقه آسیب‌دیده در اثر تندباد "متیو" و مبارزه با شیوع وبا از اولویت‌های اصلی این برنامه است که در درازمدت بهبود کیفیت آب آشامیدنی و زیرساخت‌های بهداشتی را نیز در بر می گیرد.

پس از طوفان مرگبار "متیو" در ماه اکتبر، دست‌کم ۱۲۰۰ مورد مشکوک به ابتلای به وبا در هائیتی مشاهده شده است.

دکتر "ژان لوک پونسله" نماینده سازمان جهانی بهداشت در هائیتی می گوید: چالش اصلی این کمپین واکسیناسیون در وهله نخست، دسترسی به همه ساکنان است. همانطور که می دانید دسترسی به برخی مناطق بسیار مشکل است. حتی پیش از تندباد هم دشوار بود و در وضعیت فعلی پیچیده تر شده است. جاده های ارتباطی و پل ها وضعیت واقعا بدی پیدا کرده اند. مشکل بعدی هم مسائل امنیتی است. باید مطمئن باشیم که نگرانی وجود ندارد و همه بدون واهمه از ناآرامی های موجود به واکسیناسیون دسترسی دارند.

به گزارش یورونیوز، از زمین لرزه سال ۲۰۱۰ میلادی و شیوع وبا در هائیتی که منشاء آن یک صلح بان نپالی سازمان ملل عنوان شد، تاکنون دست‌کم ۸۰۰ هزار نفر در این کشور به وبا مبتلا شده اند و در این میان نزدیک ۹۰۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن