واکنش «سامی یوسف» به انتخابات آمریکا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۷۶۴۸ سایت-خوان

واکنش «سامی یوسف» به انتخابات آمریکا  سامی یوسف خواننده جهانی در یادداشتی نسبت به انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا واکنش نشان داد.   

به گزارش مهر، در یادداشت وی آمده است: «مسلمانان و غیرمسلمانان زیادی عمیقاً تحت تاثیر نتیجه‌ انتخابات آمریکا هستند. من مایلم که به خودم و به دوستان عزیزم یادآوری کنم که خداوند، قدرت مطلق و بزرگ‌تر از هر کسی یا هر قدرتی روی زمین است. اوست که قدرت می‌بخشد و اوست که قدرت می‌گیرد. همه‌ قدرت‌ها و بخشش‌ها متعلق به اوست.

ما باید ایمانمان به او را حفظ کنیم و در این امتحان‌های سخت به او نزدیک‌تر شویم و بدانیم که همیشه بدون هیچ شکی٬ او داناست و همیشه او فرمان می‌دهد.

چه بسیار شود که اتفاقی برایتان بیفتد و شما آن را دوست نداشته باشید اما به نفع شما باشد و چه بسیار باشد که اتفاقی برایتان بیفتد و آن را دوست داشته باشید اما به ضرر شما باشد. خداوند می‌داند و شما نمی‌دانید. (آیه‌ دویست‌وشانزده سوره‌ بقره)»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن