توصیه وزیر دفاع به رسانه‌ها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۵۹۸۴ سایت-خوان

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به اهمیت و کارکرد رسانه‌ها، اظهار امیدواری کرد که با همکاری رسانه‌ها وضعیت جامعه بهبود یابد و رسانه‌ها از شلوغ‌کاری به سمت بسترسازی حرکت کنند.

به گزارش ایسنا سردار حسین دهقان در جریان بازدید از بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در جمع خبرنگاران با اشاره به چالش‌های موجود در عرصه مطبوعات اظهار کرد: مطبوعات و رسانه‌ها باید بیشتر به سمت رفتار حرفه‌ای حرکت کنند؛ چرا که شکل‌دهی افکار عمومی، آگاه‌سازی جامعه و حفظ و صیانت از سلامت جریان امور در کشور، وظیفه مهمی است که بر عهده رسانه‌هاست.

وی افزود: اگر رسانه‌ها این نقش را با همین شاخص، به‌طور عمیق و درست درک کنند، آن‌گاه می‌شود تصور کرد که رسانه‌ها نقش ناشی از فلسفه وجودی خود را به اجرا گذاشته‌اند.

وزیر دفاع خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله با عملکرد مطلوب رسانه‌ها، وضعیت جامعه بهبود یابد و رسانه‌ها از شلوغ‌کاری به سمت بسترسازی حرکت کنند.

دهقان در پایان گفت: حضور پر نشاط و گسترده رسانه‌ها در این نمایشگاه نشان‌دهنده این است که جامعه به وجود رسانه‌های پرنشاط و فعال ارج می‌گذارد و اهمیت می‌دهد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن