سردار قاآنی: مدعی نیستیم آمریکا، تکفیری‌ها را درست کرده است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۴۸۴۴ سایت-خوان

جانشین فرمانده سپاه قدس گفت: ما مدعی نیستیم که آمریکا، تکفیری‌ها و جبهه النصره را درست کرده است، اما آمریکا آن‌ها را به جان منطقه خاورمیانه انداخته و فتنه جدیدی را شروع کرده است.

به گزارش ایسنا، سردار اسماعیل قاآنی صبح امروز طی سخنانی در «همایش الگوهای فرماندهی و مدیریتی سردار شهید حسین همدانی» که در دانشگاه افسری امام حسین (ع) برگزار شد، با بیان این‌که «آمریکایی‌ها پس از شکست در جنگ افغانستان و عراق، جنگ سوریه را آغاز کردند»، گفت: آمریکایی‌ها پس از این‌که راه‌های‌شان را در افغانستان و عراق بسته دیدند، رفتند و فتنه جدیدی را در سوریه آغاز کردند.

وی افزود: البته ما مدعی نیستیم که آمریکا، تکفیری ها و جبهه النصره را درست کرده‌اند، این‌ها از قبل وجود داشتند اما آمریکا آن‌ها را به جان منطقه انداخت و فتنه جدیدی را شروع کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن