آزادی ۶محله دیگر در ساحل چپ موصل

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۴۵۰۲ سایت-خوان

نیروهای عراقی در ادامه پیشروی‌های خود ۶ محله دیگر در سمت چپ شهر موصل را از چنگ تروریستهای داعشی آزاد کردند.

به گزارش تسنیم به نقل از الفرات نیوز، عبدالامیر رشید یارالله فرمانده عملیات قادمون یا نینوا ( نینوا ما می‌آییم) گفت که یگانهای مبارزه با تروریسم در ادامه عملیات آزادسازی استان نینوا، محلات الملایین، السماح، الخضراء، کرکوکلی، القدس، و الکرامه در ساحل چپ موصل را آزاد کردند و بعد از وارد ساختن خسارات سنگین به تروریستها پرچم عراق را بر فراز ساختمانهای این محلات به اهتزاز در آورد.

عبدالغنی اسدی فرمانده سازمان مبارزه با تروریسم عراق نیز امروز جمعه گفت که نیروهای عراقی موفق شدند وارد شهر موصل شوند و تعدادی از محلات را از چنگ داعش آزاد کردند.

وی هرگونه حمله داعش به شهر کوکجلی اولین محله شرق موصل را تکذیب کرد.

حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق، بامداد دوشنبه ۲۶ مهر از آغاز عملیات آزادسازی شهر موصل از چنگ گروه داعش خبر داد.

نیروهای عراقی اعم از نیروهای ارتش، پلیس فدرال و داوطلب مردمی و پیشمرگه از آغاز عملیات آزادسازی موصل تاکنون صدها کیلومترمربع و دهها روستا را از چنگ تروریستهای داعشی آزاد کرده‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن